بخش اول نشست
در ابتدا آقای محمدرضا صدیقیان عنوان کردند تولیدکنندگان باید عواملی که در قیمت گذاری دخیل می باشد را در نظر گیرند و بر اساس آن، قیمت را به مصرف کنندگان اعلام کنند تا آنها دچار سردرگمی نشوند. بنابراین باید عواملی همچون قیمت تمام شده، خواب سرمایه، تبلیغات و... را به صورت درصدی محاسبه کرده و نسبت به متراژ قالی، آن را اعلام نمایند تا در قیمت گذاری نهایی، هماهنگی در میان تولیدکنندگان باشد.
در ادامه آقای حسین بیک زاده عنوان کردند یکی از نکاتی که در بازار تاثیر بسزایی دارد، سابقه ای است که در بازار وجود دارد. بنابراین نیاز است تا یک آگاه سازی در میان تولیدکنندگان انجام شود تا با در نظر گرفتن تمامی پارامترها، قیمت فرش را اعلام نمایند و فرش خود را کم تر از قیمت فروشندگان عرضه نکنند.
در ادامه آقای ابوالفضل خوش صحبت عنوان کردند که یکی از مشکلات در استان قم، نداشتن اتحادیه فروشندگان می باشد و دیگری این است که فروشندگان قالی را ارزان میخرند و آن را ارزان می فروشند. بنابراین بهتر است در کلاس آموزشی تولیدکنندگان، این موضوع نیز مطرح شود که تولید قالی باید در حد توان مالی باشد تا منجر به ارزان فروشی نشود.
در ادامه آقای محمدرضا صدیقیان عنوان کردند که بهترین آموزش، تجربه در بازار می باشد.